Δε δίνει τον Μάριν ο Ολυμπιακός

Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκο Μάριν εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γερμανός υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
16/04/2018 • 12:56
Ο Μάρκο Μάριν
  • shares
Αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκο Μάριν εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, καθώς ο Γερμανός υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σάλκε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο, με τους Πειραιώτες να ξεκαθαρίζουν πως δε σκοπεύουν να αφήσουν τον παίκτη να αποχωρήσει.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η γερμανική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει για την απόκτηση του Μάριν το προσεχές καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζουν πως δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει, καθώς υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία για τη νέα σεζόν. Ο Μάριν θα αποχωρήσει μόνο σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεχτούν κάποια εξαιρετική πρόταση. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/04/2018 • 16:44

Στον πρώτο πρόωρο τελικό, αβαντάζ έχει η έδρα!

Είναι ένας ημιτελικός ανάμεσα σε δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αυτή την εποχή πάντως τόσο η Μπάγερν όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή κατάσταση. Δίνουμε ένα προβάδισμα στην έδρα και την σταθερότητα

24/04/2018 • 14:45