Τζέιμς: «Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε πως η μέτρηση στην οποία εμφανίζεται ως ο πιο αργός παίκτης των έως τώρα τελικών της Ανατολής είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχει ακούσει.
Θωμάς Ναλμπάντης
23/05/2018 • 16:40
Ο Λεμπρόν Τζέιμς
  • shares
Ο Λεμπρόν Τζέιμς τόνισε πως η μέτρηση στην οποία εμφανίζεται ως ο πιο αργός παίκτης των έως τώρα τελικών της Ανατολής είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχει ακούσει. Ο Αμερικανός παίκτης θεωρεί τη συγκεκριμένη μέτρηση ανούσια και τόνισε πως αυτό που μετράει είναι η εμφάνισή του στο παρκέ και το πόσο κουρασμένος είναι μετά τα ματς με τους Μπόστον Σέλτικς.

Χαρακτηριστικά, ο «Βασιλιάς» δήλωσε: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει ποτέ. Αυτή η μέτρηση να πάει στο διάολο. Εγώ ο πιο αργός; Ελάτε τώρα, κάντε μου τη χάρη! Πείτε τους να μετρήσουν πόσο κουρασμένος είμαι μετά από κάθε αγώνα. Εκεί θα είμαι πρώτος».

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/06/2018 • 08:00

Δεδομένα κι απρόοπτα σε εύθραυστα ματς

Υπάρχουν σταθερές αλλά και ερωτηματικά στα αποψινά ματς του Μουντιάλ όπου η Βέλγοι έχουν την ποιότητα να πάρουν αυτό που θέλουν ενώ οι Τυνήσιοι με λιγότερα άγχη όσο πιο αργά δεχθούν γκολ τόσο πιο ανταγωνιστικοί θα γίνονται

09/05/2018 • 16:07